2011 m. spalio 19 d., trečiadienis
Lašiša su Teriyaki padažu
Labai paprastas lašišos paruošimo būdas, kai reikia tik....lašišos ir Teriyaki padažo. Šį japonų mėgiamą padažą galima ir pačiam pasigaminti, bet, kai reikia skubėti, gerai ir pirktinis.
Lašišos filė be odos truputį pasūdyti ir pamarinuoti Teriyaki padaže 1 - 3 val. Tada lašišos gabalėlius apskrudinti iš visų pusių nesvylančioje keptuvėje (padaže yra cukraus!). Lašišą perkelti į kepimo indą arba sudėlioti ant folijos, apšlakstyti Teriyaki padažu ir toliau kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 15 min., kol iškeps vidus. Patiekti su ryžiais ar daržovėmis. Arba, geriausiai, su ryžiais ir daržovėmis.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą