Šie cukinijų kepsneliai - tai šios vasaros atradimas. Nuo vaikystės mama kepdavo blynus su cukinijomis. Čia irgi blynai, bet ne saldūs ir tik su trupučiu miltų. Labai tinka česnakinis padažas.
Produktai dviem porcijoms:
- 400 g jaunų cukinijų
- 2 šaukštai miltų
- žiupsnis druskos, pipirų
- 1 kiaušinis
- 0,5 a.š. kmynų
- 0,5 a.š. kepimo miltelių
2. Į išsunktas cukinijas įmaišyti visus likusius produktus. Sumaišyti.
3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir dėti kepsnelius. Kepti ant vidutinės ugnies, kol kepsneliai gražiai apskrus.
O padažui reikia 1 šaukšo grietinės, 1 šaukšto majonezo, sutrintos česnako skiltelės, druskos, pipirų, trupučio citrinos sulčių. Viską sumaišyti.
O as nenusunkdavau tarkio.....nezinojau.....ryt kepsiu!!!!!!
AtsakytiPanaikintiIšbandykit! :) Visai geras paprastas patiekalas...Yra žmonių, kurie cukinijų nevalgo...tada, nežinau...
AtsakytiPanaikinti